Sport 1 Revetal - ny ordning for klubbrabatt

Postet av Horten og Omegn Cykleklubb den 22. Jul 2019

De tidligere utsendte plastkortene (GULLKORT) fra vår sponsor Sport 1 Revetal erstattes av en elektronisk løsning. Medlemmer av HOC bes benytte QR koden nedenfor eller gå direkte inn på https://www.sport1.no/klubbavtale/?a=02302756 for å registrere seg med mobilnummer. Det oppfordres til å velge ja til sms og/eller mail for å kunne varsles om fremtidige klubbuker/medlemstilbud elektronisk.

Man har da også opprettet en kundeprofil på Sport 1 webshop og kan handle i denne på vanlig måte. Dog må man benytte «klikk og hent» hos Sport 1 Revetal og betale i butikk for å få HOC klubbrabatt.

Ved første gangs registrering på man benytte mobilen (enten hjemme, på ferie, eller i butikken). Når dette er gjort trenger man ikke å ha med mobilen, kun huske sitt mobilnummer. Medlemmer får kun klubbrabatten ved å oppgi mobilnummeret, dagens fysiske gullkort utgår. Mobilnummeret er «kundenummer» i systemet.

HOC oppfordrer sine medlemmer til å benytte seg av rabatten ved å handle hos Sport 1 Revetal da 5% av kjøpesummen går til HOC klubbkasse.


Se her for mer informasjon.



Invitasjon til Glåmdal Petit Prix 17. og 18. August 2019

Postet av Horten og Omegn Cykleklubb den 22. Jul 2019

Påmelding via www.eqtiming.no, påmeldingsfrist 11. august kl. 23:59

For mer info se her og på https://www.facebook.com/glamdalpetitprix/



Klubbtøy leveranse

Postet av Horten og Omegn Cykleklubb den 2. Jul 2019

3. juli oppdatering: Tøyet HAR nå kommet!


3 Kommentarer